Zek-Pro Newsletter broj 1. Listopad 2007.

Poštovani ljubitelji tenisa i badmintona,

U našem prvom 'javljanju' putem newsletter-a, srdačno Vas pozdravljamo i zahvaljujemo što ste izrazili želju i interes da primate Zek-Pro newsletter.

Kao što vjerojatno znate, namjena i cilj Zek Pro newslettera je da Vas od listopada redovito opskrbljujemo novostima iz naše ponude sportske opreme. Newsletter će od danas stizati na Vašu e-mail adresu svaki mjesec, a naša će zadaća biti da Vas obavijestimo o svemu iz naše ponude što bi bavljenje sportom moglo učiniti ugodnijim (ukoliko ste 'rekreativac') i o svemu što će Vam pomoći u postizanju boljih rezultata (ukoliko ste 'profi').

Ako imate ideje o tome što biste htjeli vidjeti i čitati u sadržaju našeg newsletter-a, javite nam odmah na našu e-mail adresu info@yonex-zekpro.com.

IZ NAŠE AKCIJSKE PONUDE IZDVAJAMO:

Ultimum RD Ti 80

Solid Feel Core konstrukcija okvira omogućava 'jakim udaračima' da udaraju bez straha, a OPS sa UltimumTi osigurava spin udarce iznimne preciznosti.

Zbog svoje izdržljivosti ova tehnologija može pomoći i ozlijeđenim sportašima da se vrate natjecateljskom tenisu. UltimumTi je tri puta jača od običnog titana i dva puta otpornija od običnih grafitnih vlakana.

RDX 500 90 inch

RDX 500 je dostupan u Mid i Midplus veličinama glave, a na prvom je mjestu na listi reketa Yonex-ovih igrača.

Ostale tehnologije u RDX seriji uključuju Torsional Control Shaft dizajnirani da proizvedu snažnije i stabilnije udarce i Super Metal IPS na pozicijama 3 i 9 sati na licu reketa, za dodatnu težinu i stabilnost. Muscle Power Grommet System nije uključen u RDX 500 liniju.

IZ NAŠE NAJNOVIJE PONUDE IZDVAJAMO:

RQS 33

Ovaj reket možete smatrati jednim od reketa kontrolirane snage.

Zbog impresivnog spoja upravljivosti i čvrstog odgovora, ovaj je reket savršen za unaprijeđenje početničke igre ili igre srednje dobrog igrača koji je u potrazi za lakšim rukovanjem i jačim udarcem od većine ponuđenih tweener reketa.

RQS 11

RQS 11 – reket po izboru Martine Hingis nudi Vam odličan osjećaj i kontrolu zahvaljujući klasičnom Yonex flex-u kroz grlo i okvir reketa.

Jači igrači će ipak naći dosta prostora za dodavanje težine kod adaptiranja, a da reket ipak ostane dovoljno upravljiv.  

U ponudi također nudimo i rekreativne rekete za badminton više kategorije NC TUFF 8 i NC TUFF 9.

NC TUFF 8

NC TUFF 9

Pored rekreativnih reketa za badminton u novoj ponudi imamo i reketa nove boje ISOMETRIC 75 MF LIGHT i ISOMETRIC 65 LIGHT.

ISOMETRIC 65 LIGHT

ISOMETRIC 75 LIGHT

Slijedeće novosti očekujte u studenom, a do tada – lijepi pozdrav i uživate u bavljenju sportom,
Ekipa Zek-Pro-a d.o.o.

Ukoliko više ne želite primati newsletter, kliknite ovdje.

www.yonex-zekpro.com | info@yonex-zekpro.com | Tel.: +385(0)1-3666-543, Fax: +385(0)1-3637-731